Medicatie bestellen – De Loosdrechtse Apotheek – Loosdrecht

Medicatie bestellen

Wij geloven dat zorg niet ophoudt bij de verstrekking van medicijnen. Het is niet alleen belangrijk dat de cliënt de medicijnen krijgt die hij of zij nodig heeft, maar ook dat dit wordt begeleid door een gedegen medicatiebewaking. Een persoonlijk advies over het gebruik van de medicijnen en de eventuele bijwerkingen is hierbij vanzelfsprekend.

Wij zien u graag in onze apotheken!

Het is niet meer mogelijk om via onze website herhaalmedicatie aan te vragen. Dit is in samenspraak met de huisartsenpraktijk Loosdrecht.

Bestellen van uw herhaalrecepten kan op de volgende manieren:

1) Via MijnGezondheid.net
Indien uw e-mailadres bekend is bij de huisartsenpraktijk heeft u van uw huisarts een uitnodiging gekregen om u aan te melden bij MijnGezondheid.net. Dit is een beveiligde omgeving waarin u Uw medisch dossier kunt inzien, recepten kan herhalen, e-consulten kunt doen en afspraken op de huisartsenpraktijk kunt maken:

MijnGezondheid.net
Bestel hier medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar.

Download hier de app MedGemak: App-Store of Google Play-Store (Om te starten met MedGemak heeft u een account voor MijnGezondheid.net nodig. Heeft u nog geen account? Volg dan deze instructies.)

2) U kunt zich aanmelden bij de apotheek voor de herhaalmodule/gemak van de apotheek
Dit houdt in dat uw medicatie eerst wordt gelijkgetrokken tot hetzelfde einddatum. En vervolgens elke 3 maanden automatisch wordt herhaald, zonder dat u een recept hoeft aan te vragen. Hiervoor kunt u een formulier invullen bij de apotheek of toegestuurd krijgen via de e-mail. Let u er wel op dat dit niet geldt voor medicatie dat al bijna op is en u direct nodig heeft.

3) Telefonisch bestellen
U kunt uw recepten telefonisch bestellen via de telefooncentrale van de huisartsenpraktijk 035-5889060 (optie 2).

Wij hopen wij hiermee de aanvraag van (herhaal)medicatie optimaler te laten verlopen en de daarmee samenhangende administratieve lasten te verminderen.

24-uurs Afhaalkluis
Het is met de afhaalkluis mogelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag snel en makkelijk bestelde medicijnen op te halen. U kunt zich hier aanmelden voor de afhaalkluis via ons contactformulier. Geef in het onderwerp aan dat u zich aanmeld voor onze afhaalkluis en vermeld uw 06 nummer.

Bezorgservice
Desgewenst kunnen wij uw medicatie ook bezorgen via onze dagelijkse bezorgservice.

Toestemming geven
Graag attenderen wij u op de mogelijkheid uw keuze bekend te maken voor het wel of niet delen van uw medische gegevens tussen uw zorgverleners via een beveiligde zorginfrastructuur, ook wel het Landelijke Schakelpunt (LSP) genoemd. Lees meer

eConsult
Bekijk hier uw berichten en stel gemakkelijk een nieuwe vraag.

Inloopspreekuur
Heeft u vragen over de werking van uw medicijnen, vragen over bijwerkingen, of bijvoorbeeld hoe de medicatie te gebruiken? Loop dan eens langs bij uw apotheker. Mocht het toevallig zo zijn dat de apotheker afwezig is dan kunt u altijd een afspraak voor een ander tijdstip maken. Uw apotheker neemt graag de tijd voor u.

Tarieven
Hier vindt u de tarieven van diensten van uw Acdapha Apotheek.